Trends in Smaken: Bitter
Bitter
Vandaag neem ik je mee op mijn wandeling in het bos. Tijdens de wandeling vertel ik je over de trend van bitter en zuur. Ook vertel ik je hoe je aan inspiratie kunt komen voor je eigen beroep. Vaak zit de verandering in een kleine tip of verwijzing.
Deze aflevering heb ik puur gelaten zoals hij is opgenomen en niet naderhand bewerkt. Het is ruw materiaal om zoveel mogelijk van de ervaring van mijn wandeling met je te delen. Ook hoop dat je dit concept leuk vindt. Het is een probeersel. Laat me weten wat je ervan vindt.
Onderwerpen die aan bod komen in de wandeling die Desiree maakt
- Waarom Desiree denkt dat bitter, zoet en zuur echt trendy smaken zijn.
- Wat voor inspiratie Desiree uit de serie Chef's Table en haar bezoek aan restaurant Arpège in Parijs haalt.
- Geniet van de wandelavonturen van de internationale culinaire sterren die een nieuwe dimensie geven aan gastronomie in deze voor een Emmy genomineerde documentairereeks.
- Hoe je door het plafond van je eigen vak doorbreekt naar een volgend niveau.
- Chef-kok Nancy Silverton uit L.A. gebruikte haar obsessie voor deeg om een broodimperium op te bouwen, voordat ze zichzelf opnieuw uitvond als mozzarella-expert.
- en natuurlijk hoor je wat ik onderweg meemaak tijdens de wandeling.
Links en verwijzingen in deze podcast episode over de trend: bitter
- Father Roderick The Walk.
- Netflix Chefs Table
- Slow bloggen
- Kaas Trends en Ontwikkelingen: Meer Snacks, Minder Kaas op Brood
Bedankt voor het luisteren
Bedankt voor het luisteren naar deze episode van de Trendbubbles podcast.
Heb je een reactie op deze podcast aflevering, heb je nog trends gespot, of heb je een vraag die je wilt stellen? Misschien heb je zelf ervaring met dit onderwerp en wil je graag jouw ervaringen delen. Laat hieronder jouw reactie achter.
Vond je het leuk om naar deze episode te luisteren, laat het anderen weten en deel je enthousiasme met behulp van de social media knoppen onderaan dit bericht.
Als je het leuk vindt kun je ook een review achterlaten voor de Trendbubbles Dutch Trends & Lifestyle Podcast op iTunes. Ratings en reviews zijn zeer welkom. Echt super tof als je dat wilt doen.
Heb je nog geen abonnement op de podcast, dan kun je dat op Spotify, iTunes of SoundCloud doen, je krijgt dan automatisch updates als een nieuwe show online staat. Gratis.
Tot de volgende uitzending! Het is heel leuk dat steeds meer mensen gaan luisteren en deelnemen aan deze community.
Deze episode over Trends in Smaken wordt gesponsord door:
Neem gewoon eens een kijkje op Creative Market, waar je een verzameling ziet van superleuke lettertypes. logo's, templates en meer.
Echt waar, je krijgt er gewoon keuzestress van, zoveel leuks zie je daar.
Om problemen te voorkomen bij commercieel gebruik: betaal gewoon het lettertype, dan krijg je nooit een claim.
De meeste lettertypes zijn echt niet duur.
En weet je, wil je iets speciaals, wat niet iedereen heeft?
Dan mag het toch wel iets kosten, toch?
Gratis premium artikelen
Als je jezelf inschrijft staan er iedere week zijn 6 premium artikelen gratis voor je klaar om te downloaden. Hier zitten echt hele mooie pakketten tussen. Voor info klik hier.
Muziek
Intro en Outro Muziek jingle:
Elly Kelner
Marielle Simons (Oliver Mewes op drums, Chris Hopkins Piano, Henning Gailing Contrabas)
Luister naar de show:
Abonneer je en geeft me een beoordeling en recensie!
Veel luisteraars vragen hoe ze zichzelf op iTunes kunnen abonneren en een beoordeling of recensie kunnen geven. Met een betrekkelijk nieuwe podcast zoals deze, zijn beoordelingen en reviews erg belangrijk. Niet alleen om hoog in de iTunes lijsten te komen staan, ook is het een manier om erachter te komen of jij als luisteraar tevreden bent over wat ik maak.
Op je computer
Ten eerste open je de iTunes app op je computer. Klik op Podcast helemaal bovenaan
- In de iTunes podcast pagina gebruik je het ‘zoekveld' in de rechterbovenhoek. Type hier: Trendbubbles.
- Klik op de logo-afbeelding van de Trendbubbles podcast show
- Van daaruit (zie de foto hierboven), kun je….
A) Abonneren
B) Beoordeel, maak de keuze om tussen de 1 en 5 sterren te geven
C) Recenseer, en laat een geschreven mening achter.
[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” rounded_corners=”false” inside_shadow=”false” ]
[/dropshadowbox]
Abonneer op je mobiel
Bekijk de video en abonneer eenvoudig.
Alle beoordelingen waardeer ik heel erg. Super veel dank voor alle reviews die tot nu toe zijn geplaatst. Echt heel erg fijn. Hierdoor komt de podcast voor in de rubriek ‘Top Podcasts' (op dit moment op plaats 125) en kunnen nog meer mensen inspiratie opdoen doordat de podcast verspreid wordt.
En natuurlijk maak je de kans om vermeld te worden in een van de komende afleveringen. Geef tot slot een reactie op de blogpost of stel een vraag. Ik vind het echt leuk om wat van je te horen, en kom regelmatig terug op reacties van luisteraars.
Ps. Denk je er zelf over om een podcastshow te starten? Een super idee. In de blogpost over het starten van een podcast deel ik mijn ervaring en ontvang je tal van handige tips.
~ Bewaar op Pinterest ~
Geef een reactie